Tine & Rik

We kozen voor Woorden van Eva voor de persoonlijke aanpak en de oprechte interesse in ons verhaal. De spontane en natuurlijke omgang, niets gekunsteld, niets ‘omdat het zo hoort’.

Er was in de voorbereiding een ideale balans tussen ruimte laten en opvolging. Wanneer we het gevoel hadden ‘we zouden nog eens met Eva willen afstemmen’, zat er al net een berichtje in de inbox met een update of uitnodiging tot overleg. Zeker in de speciale corona-tijden met veel wijzigingen tot kort voor de ceremonie, was het een zeer ontspannen gevoel te weten dat Eva alles in de hand had. Heerlijk hoe je erin slaagt te ont-zorgen!

De ceremonie gaf ons het gevoel thuis te komen in ons eigen verhaal. Prachtig om te zien hoe al die stukjes van de puzzel in elkaar pasten. Het was zelfs nog beter dan ik gehoopt/gedroomd had. Ongedwongen, persoonlijk en tegelijk iemand die de leiding nam als dat nodig was. Super!

We raden Woorden van Eva absoluut aan!

Als je op zoek bent naar iemand die tijd neemt om jou als persoon/koppel te leren kennen en die dit vertaalt naar een heerlijk persoonlijk verhaal, waar alles kan, maar vooral ook niets moet, dan ben je bij Eva aan het juiste adres!