Eva hielp ons bij het vormgeven van onze huwelijksceremonie. Na enkele gesprekken bedacht zij een concept voor onze ceremonie, gebaseerd op ‘wie we zijn’ en wat zij bij ons vond passen. Het was sprekend. Dat gevoel dat je meteen op dezelfde golflengte zit, geeft zo veel vertrouwen. We brachten onze sprekers aan en Eva begeleidde hen verder. Ze stuurde bij waar nodig en zorgde ervoor dat dit alles binnen het geheel paste.

Op onze ceremonie was het van begin tot einde genieten. Eva’s stem is heerlijk om naar te luisteren. Daarnaast is zij ook een ongelofelijk warm en lief persoon. Het was zo een mooie verrassing om naar al onze sprekers te luisteren. De rituelen binnen de ceremonie zorgden dan weer voor een mooie verbinding tussen al onze vrienden.

We zouden het zo opnieuw doen, met Eva. Haar woorden. Haar zijn.
Het was magisch
— Liselotte & Anthony - ceremonie voor Minn

Het was inderdaad een topdag, en nu aan het nagenieten in Toscane met ons drietjes. En dikke Merci nog voor de ceremonie, het is heel mooi geworden!
— Annelies & David - ceremonie voor Minn

Met haar warme, aangename stem stelde zij de luisteraars op hun gemak. Eva heeft het talent dat ze met haar stem iedereen geboeid kan laten luisteren naar een verhaal, een boodschap, een mening.
— Mieke Roelens en Bruno Fernagut

Wij hebben keihard genoten van de ceremonie. Onze vrienden en familie ook. Zoveel mooie dingen mogen horen achteraf.
Er zijn mensen terug warm gemaakt om opnieuw te trouwen door de ceremonie. Letterlijk dat mogen horen.

We gaan je gegevens zeker nog doorgeven want we zijn erg tevreden.
Ook nu weer, door erover te schrijven; instant glimlach bij ons beiden.
— L&A

Tijdens ons voorbereidend gesprek bleek Eva over een uitzonderlijk talent te beschikken, de gave van het woord. Het waren niet zomaar woorden, wel woorden met betekenis waar warmte van uitgaat. Al snel voelde ik dat tegenover mij een enthousiaste vrouw zat met passie en een groot inlevingsvermogen, iemand met een ruime visie en met respect voor de ander. Eva begreep dan ook onmiddellijk wat er van haar werd verwacht.

En ze stelde ons niet teleur, integendeel. De presentatie, haar uitstraling, met de kleur van haar stem en de warmte van haar hart wist ze ons evenement mee vorm te geven en de bezoekers tot het laatste moment te boeien. En terecht.
De avond was nog maar net afgerond toen Eva al gevraagd werd voor een volgende gelegenheid. Ook ik doe graag beroep op Eva voor toekomstige projecten en dan maar hopen of ze op dat moment beschikbaar is.

Bedankt Eva! Mogen nog velen de weg naar jou vinden en proeven van je mooie woorden.
— Ria Van Hecke - Belgian Brick Children School Foundation