Nogmaals een heel dikke merci voor de fantastische ceremonie. Iedereen spreekt er vol lof over en wij waren omver geblazen!
— Nick & Yana

Ik wil je eerst en vooral nog eens bedanken voor de mooie viering.
Zowel de broers en zussen als mijn mama en familie vonden het een mooie viering, en hadden alleen maar goeds te vertellen over jouw aanpak, sympathieke aanwezigheid en uitstraling en tekst.

Je hebt de ‘mood’ en de wens van de groep goed aangevoeld en onder woorden gebracht, ook al was dat wellicht niet zo eenvoudig, en er iets moois van gemaakt.
— J. - afscheidsviering

 
Met haar warme, aangename stem stelde zij de luisteraars op hun gemak. Eva heeft het talent dat ze met haar stem iedereen geboeid kan laten luisteren naar een verhaal, een boodschap, een mening.
— Mieke Roelens en Bruno Fernagut

Tijdens ons voorbereidend gesprek bleek Eva over een uitzonderlijk talent te beschikken, de gave van het woord. Het waren niet zomaar woorden, wel woorden met betekenis waar warmte van uitgaat. Al snel voelde ik dat tegenover mij een enthousiaste vrouw zat met passie en een groot inlevingsvermogen, iemand met een ruime visie en met respect voor de ander. Eva begreep dan ook onmiddellijk wat er van haar werd verwacht.

En ze stelde ons niet teleur, integendeel. De presentatie, haar uitstraling, met de kleur van haar stem en de warmte van haar hart wist ze ons evenement mee vorm te geven en de bezoekers tot het laatste moment te boeien. En terecht.
De avond was nog maar net afgerond toen Eva al gevraagd werd voor een volgende gelegenheid. Ook ik doe graag beroep op Eva voor toekomstige projecten en dan maar hopen of ze op dat moment beschikbaar is.

Bedankt Eva! Mogen nog velen de weg naar jou vinden en proeven van je mooie woorden.
— Ria Van Hecke - Belgian Brick Children School Foundation