Sarah & Mathieu

Vanaf het eerste contact dachten we: dit is het! Eva luisterde naar ons verhaal en vanaf het eerste contact zaten we op dezelfde lijn. Het contact tussendoor verliep zeer vlot. Eva was telkens zeer goed voorbereid en slaagde erin om ons gerust te stellen. Het was zeer fijn om de ceremonie volledig uit handen te kunnen geven zonder aan inspraak te verliezen. Eva was ook steeds gemakkelijk te bereiken via mail.

De ceremonie was volledig zoals we gehoopt hadden. We hebben kunnen lachen én kunnen huilen. De verhalen van onze vrienden en onze geloften stonden centraal maar dankzij Eva was alles één mooi geheel. Eva's ervaring zorgde ook voor net dat tikkeltje extra. Haar voorstel voor kleine maar fijne verrassingen in de ceremonie maakte onze ceremonie net iets unieker. 

Zonder Eva was onze dag nooit zo mooi geweest! Eva heeft onze ceremonie echt vorm gegeven. Zelf wisten we vooral wat we niet wouden. Eva is erin geslaagd om een ceremonie in elkaar te steken die volledig bij ons paste. We vonden de samenwerking met Eva echt zeer fijn.

Ik denk dat de foto's onze samenwerking heel mooi samenvatten. Soms zegt een beeld meer dan woorden. 

In één woord: WAUW!