Persoonlijke afscheidsviering

Elke persoon heeft een eigen verhaal. Een verhaal over het leven. Niets mooier dan bij het afscheid dit verhaal te kunnen vertellen. Samen stilstaan bij het leven van je geliefde en herinneringen ophalen met iedereen die hem of haar liefhad.

Ik help je om het verhaal te brengen zodat jij tijd hebt om afscheid te nemen. 

Hoe gaan we te werk? 


1

Kennismaking

Wanneer iemand in je omgeving overlijdt neem je contact met me op. Ik geef je meer informatie, we kunnen kennismaken en jullie kunnen aanvoelen of het al dan niet klikt. Willen jullie met mij samenwerken voor de viering? Dan spreken we een moment af wanneer ik bij jullie thuis langskom voor een gesprek.


2

Gesprek bij jullie thuis

Ik kom langs bij jullie thuis of op een locatie naar keuze. Ik luister naar jullie wensen en we bespreken het verloop van de viering. Ik luister ook naar jullie verhalen en herinneringen. Een moment om te koesteren ... ongedwongen vertellen over wie je geliefde was en het leven dat hij of zij leidde. 


3

Verhaal schrijven

Met alle input die ik van jullie krijg, schrijf ik een verhaal uit. Ik schrijf over het leven van je geliefde. Dat zit verwerkt in heel de viering. Ik maak ook een draaiboek op en zorg dat alles 1 mooi samenhangend geheel vormt. Ik bezorg jullie voor de viering het draaiboek. 


4

Afscheidsviering

Ik kom ruim op voorhand naar de locatie van jullie keuze. Ik ontvang jullie daar, we maken tijd om rustig te starten met de viering. We draaien muziek, ik vertel het verhaal met eventueel foto's en een ritueel. Ook jullie kunnen een woordje zeggen als je dat wil. Ik loods jullie met mijn warme stem doorheen de viering. We maken er een warm en intens moment van. 

Prijs voor een persoonlijke viering : 800 euro, incl. btw en vervoerskosten

Extra gesprek op locatie, maken diavoorstelling: aan 60 euro/uur

Wil jij graag op een mooie en persoonlijke manier afscheid nemen?