Verhalen van het leven … ze zijn zo boeiend. Het leven, de liefde, de vriendschap … daar draait het om. In de ratrace van vandaag lukt het vaak niet om er bewust mee bezig te zijn. Daarom is het zo mooi en krachtig om af en toe stil te staan, samen te zijn en het leven te vieren! Zeker wanneer je afscheid moet nemen van iemand die je graag ziet.


Mijn stijl: rustig - warm - puur


Er zijn maar 2 zekerheden in het leven: we worden allemaal geboren en we gaan allemaal ooit dood. Op een mooie manier afscheid kunnen nemen, is zo belangrijk. Zodat je verder kan met je leven maar tegelijkertijd een mooie en krachtige herinnering met je meedraagt.


Ceremoniespreker Eva


Ik combineer voor jou 3 dingen die ik het liefste doe.

ik luister graag  

Naar je verhaal. Samen lachen of huilen, met respect en zonder oordeel.

ik schrijf graag

Geen literaire creaties. Wel schrijven waar het op aankomt, down-to-earth. Verhalen uit het hart.

ik vertel graag

Er is niets heerlijker. Mensen laten meedeinen op de warme klanken van mijn stem.

Fragiel en krachtig tegelijk

camille 

We zijn allemaal erg onder de indruk van wat je ervan gemaakt hebt.

Fragiel en krachtig tegelijk, zonder zeemzoete passages en toch veel diepgang en betekenis, niet te veel tekst en niet te weinig. Precies goed. I

Ik draag je een warm hart toe. 

Het verhaal van een verhalenverteller


Na 15 jaar werken met mensen in de socio-culturele sector sprong ik in het diepe water van het ondernemerschap. Ik volgde mijn gevoel en Woorden van Eva was geboren. Ik bewandelde m’n pad dat me naar de wereld van het afscheid nemen leidde. En daar kwam ik thuis.

Het klinkt misschien gek maar ik hou van de serene sfeer bij een afscheid. Van de verbondenheid tussen mensen. Van de diepgang zonder dat het spiritueel moet worden. De essentie van het leven.


Nog wat weetjes over mij

  • Ik ben getrouwd met Jurgen en heb 3 kinderen en 1 kat. Samen wonen we in Petegem-aan-de-Leie in mijn droomhuis - zo eentje met een ziel.
  • Als ik niet bezig ben met levensverhalen, dan vind je mij op de planken van Theatergroep Vooruit in Deinze. Of in een koffiebar met een goed boek.
  • Ik hou van lezen, wandelen langs water en carrot cake.
  • Ik ben opgegroeid op en naast het podium in de toneelgroep van mijn ouders. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als presentatrice.
  • Ik werkte 15 jaar in de socia-culturele sector met een achtergrond in communicatie en sociale en culturele agogiek.
  • In 2015 werkte ik als vrijwillig coach bij Youth At Risk.