Jubileum


Ook als je al een aantal jaar getrouwd bent, is het fijn om de liefde te vieren. Of om je huwelijksgeloften te hernieuwen. Samen met iedereen die jullie lief is. Misschien zijn er ondertussen kinderen en kleinkinderen? Zij vieren ongetwijfeld graag mee.

Een jubileum vieren kan op veel manieren. Contacteer me en ik denk met plezier mee.

10 jaar = tinnen jubileum

15 jaar = kristallen jubileum

20 jaar = porseleinen jubileum

30 jaar = paarlemoeren jubileum

40 jaar = robijnen jubileum

50 jaar = gouden jubileum

60 jaar = diamanten jubileum

70 jaar = briljanten jubileum

80 jaar = eiken jubileum


Waar de liefde tintelt, bruist het bestaan


 
 
WoordenvanEva-20.jpg
 

Wat kan Woorden van Eva voor jou betekenen?

De essentie van jullie jubileum is het feit dat jullie elkaar nog altijd graag zien. En dat willen jullie vieren met iedereen die jullie lief is. Want dat is waar het tijdens jullie jubileum in jullie persoonlijke ceremonie echt om draait: jullie liefde voor elkaar en jullie gezin en familie.

Maar hoe pak je dat aan, zo’n ceremonie? Want er komt wel wat bij kijken:

 • Hoe lang moet dat duren?

 • Wie laten we spreken en waarover?

 • Hoe zit het met muziek?

 • Waar vind je een rode draad?

 • En hoe krijgen we dit allemaal aan elkaar geregen?

Ik kan me voorstellen dat er 101 vragen door je hoofd spoken. En een jubileum regelen, vraagt sowieso al tijd en energie.

Ik help je graag verder. Als professioneel ceremoniespreker help ik je de vragen beantwoorden. Sterker nog, ik zorg ervoor dat jij je geen vragen meer hoeft te stellen.


 
WoordenvanEva-2.jpg
 

Voor wie werkt Woorden van Eva?

Voor jou! Tenminste … als je op zoek bent naar:

 • een heerlijke ceremonie op je jubileumsdag, die volledig op jullie maat is uitgewerkt

 • iemand die puur en authentiek jullie verhaal brengt

 • hulp vanaf de kennismaking tot aan het einde van de ceremonie

 • iemand die de ceremonie gewoon uit jullie handen neemt zodat jij kan focussen op al de rest

 • een zalig rustmoment tijdens jullie jubileumsdag waarbij je gewoon maar moet genieten, van elkaar en van alle woorden over en voor jullie

 • iemand die jaren ervaring heeft met verhalen vertellen, op allerlei vlakken, met een warme stem en mooie uitspraak

 • de kans om dit deel van jullie jubileumsdag los te laten en te weten dat het goed komt

 • iemand die op een ongedwongen en warme manier met jullie meedenkt

 • een zinderend moment en een magische herinnering, waar je met heel de familie met een glimlach en een goed gevoel op terugkijkt


 

Waarom kiezen voor Woorden van Eva?

Je kan je jubileum op veel manieren vieren. Sommige koppels kiezen voor een viering in de kerk. Maar voor velen is dat echt geen optie omdat ze geen voeling meer hebben met het geloof en zo’n viering te onpersoonlijk is. Anderen kiezen voor een vrijzinnige dienst. Maar ook dat is voor velen geen optie. Want in zo’n viering wordt het vrijzinnige te veel benadrukt.

 Ik bied een alternatief. Met persoonlijke teksten, begeleiding van jullie sprekers, een ‘ritueel’ waarmee we alle gasten betrekken zonder dat het heel spiritueel wordt. Dit alles onder begeleiding van jullie muziek.

Ik begin altijd van nul. Want elk verhaal is anders. We maken kennis en gaan enkel met elkaar in zee als we een klik voelen. Dan luister ik naar jullie verhaal. En vervolgens begin ik te bouwen, op gevoel. Ik sta open voor alles … zolang het maar helemaal “jullie” is! Ik zorg voor een unieke, originele ceremonie zonder erin door te slaan. Ik zorg gewoon dat het plaatje klopt en dat iedereen na de ceremonie denkt “dit was echt helemaal jullie”.

 

Dit krijg je bij Woorden van Eva

 • een ceremonie helemaal op jullie maat, met een lach en een traan

 • een ceremonie waarbij iedereen de liefde voelt tintelen

 • een ceremonie begeleid door een professioneel spreker

Dat … en nog veel meer!

 


 

Hoe gaat dit praktisch in z’n werk?

 • We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wie zijn jullie, hoe ziet jullie dag eruit, wat verwachten jullie van de ceremonie? Ik luister graag naar jullie wensen en vertel jullie hoe ik te werk ga. Voelen we een klik? Super … dan gaan we samen verder aan het werk om een zalig moment te maken van jullie ceremonie. 

 • Vervolgens krijgen jullie en jullie familie een vragenlijst. Daarin bevraag ik jullie over wie jullie zijn, hoe jullie elkaar zien, welke leuke en minder leuke momenten jullie al meemaakten. Zo leer ik jullie wat beter kennen. Je hebt ruim de tijd om goed na te denken over de vragen.

 • Hierna ga ik aan de slag en werk een script uit. Jullie geluk vormt de rode draad van jullie ceremonie en ik zorg dat alles een mooi geheel vormt.

 • Nadat jullie het script hebben bekeken, kunnen jullie feedback geven en passen we het aan waar nodig. Resultaat: een scenario waar jullie je helemaal in kunnen vinden en waar je kriebels van in de buik krijgt. Het “ik-kan-niet- wachten-tot-het-zover-is”-gevoel!

 • Daarna mogen jullie de ceremonie helemaal loslaten. Ik werk het scenario verder uit. Ik contacteer jullie sprekers en volg hun speechen mee op. Want we willen natuurlijk geen 4 keer het zelfde horen. Ik zorg voor kleine, fijne verrassingselementjes die een ongedwongen touch geven aan de ceremonie. En ik schrijf jullie verhaal uit met teksten waarmee ik heel de ceremonie aan elkaar lijm.

 • Op jullie jubileumsdag neem ik de ceremonie in handen. Ik verwelkom jullie gasten en leid iedereen op een rustige manier doorheen de ceremonie.


 

Soms heb je van die momenten – je kent ze wel. Van die momenten die een zindering door je heen laten gaan. Een trilling van geluk. De trilling duurt niet lang, maar de zindering zindert nog lang na. Als je jaren nadien aan dat moment terugdenkt, voel je de zindering nog nawerken. Zo’n moment … daar ga ik voor.

 Ben jij klaar voor zo’n moment? Verdient jouw jubileum een moment van zindering?

 

 

Een persoonlijke ceremonie van Woorden van Eva

 

~ een vrijblijvend kennismakingsgesprek

~ een vragenlijst

~ een uitgewerkt script

~ begeleiding van jullie sprekers

~ een persoonlijke ceremonie helemaal op jullie maat, volgens jullie wensen

~ een professionele spreker tijdens jullie ceremonie

~ de kans om dit stukje van jullie dag volledig los te laten en te weten dat het goed komt

~ een doosje met alle teksten

 Kortom: een moment van zindering dat jullie altijd zal bijblijven.

WoordenvanEva-3 - liggend - groot formaat.jpg