Huwelijk


Vier de liefde met een persoonlijke ceremonie.

Wil je graag een unieke ceremonie, helemaal op jullie maat? Hoor je graag van familie en vrienden hoe zij jullie liefde ervaren? Zoek je naar een formule die echt bij jullie past? Uitbundig of intiem. Met humor en symboliek. Luchtig en niet melig.

Dan lijken we bij elkaar te passen. Als professioneel verhalenverteller ga ik op zoek naar jullie verhaal. En ik help jullie om dit op een unieke manier te vertellen aan jullie vrienden en familie. Een moment van zindering dat jullie altijd zal bijblijven.

Mijn stijl: warm - puur - authentiek


Jullie huwelijksdag wordt een memorabel moment in jullie leven. Zo’n dag waarnaar je de komende jaren met een glimlach en een warm gevoel terugkijkt. 

De essentie van die dag is het feit dat jullie elkaar doodgraag zien. Tijdens de ceremonie staan we stil bij die liefde. Het is ook een moment om van anderen te horen hoe zij jullie als koppel zien of wat zij jullie toewensen. Een moment om betekenis te geven aan jullie keuze voor elkaar, om ringen uit te wisselen en geloften uit te spreken.

Een ceremonie is pas goud waard als ze helemaal persoonlijk is. Geen voorgekauwde tekstjes, geen melige 13-in-een-dozijn-viering. Maar een ceremonie helemaal op jullie maat. Aangepast aan wie jullie zijn.


Whatever our souls are made of ... his and mine are the same ~ Emily Brontë


 
foto 2 huwelijk.jpg
 

Wat kan Woorden van Eva voor jou betekenen?

De essentie van jullie huwelijksdag is het feit dat jullie elkaar doodgraag zien. En dat willen jullie vieren met iedereen die jullie lief is. Jullie willen hen laten weten hoe groot jullie liefde is. Maar ook aan elkaar zeggen hoe graag jullie elkaar zien. Want dat is waar het op jullie huwelijksdag in jullie persoonlijke ceremonie echt om draait: jullie liefde voor elkaar.

Maar hoe pak je dat aan, zo’n ceremonie? Want er komt wel wat bij kijken:

 • Hoe lang moet dat duren?

 • Wie laten we spreken en waarover?

 • Hoe zit het met muziek?

 • Wat moet er in onze geloften staan?

 • En hoe krijgen we dit allemaal aan elkaar geregen?

Ik kan me voorstellen dat er 101 vragen door je hoofd spoken. En een huwelijk regelen, vraagt sowieso al veel tijd en energie.

Ik help je graag verder. Als professioneel ceremoniespreker help ik je de vragen beantwoorden. Sterker nog, ik zorg ervoor dat jij je geen vragen meer hoeft te stellen.


 
WoordenvanEva-11.jpg
 

 Voor wie werkt Woorden van Eva?

Voor jou! Tenminste … als je op zoek bent naar:

 • een heerlijke ceremonie op je huwelijksdag, die volledig op jullie maat is uitgewerkt

 • iemand die puur en authentiek jullie verhaal brengt

 • hulp vanaf de kennismaking tot aan het einde van de ceremonie

 • iemand die de ceremonie gewoon uit jullie handen neemt zodat jij kan focussen op al de rest

 • een zalig rustmoment tijdens jullie huwelijksdag waarbij je gewoon maar moet genieten, van elkaar en van alle woorden over en voor jullie

 • iemand die jaren ervaring heeft met verhalen vertellen, op allerlei vlakken, met een warme stem en mooie uitspraak

 • de kans om dit deel van jullie huwelijksdag los te laten en te weten dat het goed komt

 • iemand die op een ongedwongen en warme manier met jullie meedenkt

 • een zinderend moment en een magische herinnering, waar je jaren later met een glimlach en een goed gevoel op terugkijkt


Waarom kiezen voor Woorden van Eva?

Je kan je huwelijk op veel manieren vieren. Sommige koppels kiezen voor een viering in de kerk. Maar voor velen is dat echt geen optie omdat ze geen voeling meer hebben met het geloof en zo’n viering te onpersoonlijk is. Anderen kiezen voor een vrijzinnige dienst. Maar ook dat is voor velen geen optie. Want in zo’n viering wordt het vrijzinnige te veel benadrukt.

 Ik bied een alternatief. Met persoonlijke teksten, begeleiding van jullie sprekers en kleine, fijne verrassingselementjes. Dit alles onder begeleiding van jullie muziek.

Ik begin altijd van nul. Want elk verhaal is anders. We maken kennis en gaan enkel met elkaar in zee als we een klik voelen. Dan luister ik naar jullie verhaal. En vervolgens begin ik te bouwen, op gevoel. Ik sta open voor alles … zolang het maar helemaal “jullie” is! Ik zorg voor een unieke, originele ceremonie. Ik zorg gewoon dat het plaatje klopt en dat iedereen na de ceremonie denkt “dit was echt helemaal jullie”.

Waar de liefde tintelt, bruist het bestaan

  

 

Dit krijg je bij Woorden van Eva

 • een ceremonie helemaal op jullie maat, met een lach en een traan

 • een ceremonie waarbij iedereen de liefde voelt tintelen

 • een ceremonie begeleid door een professioneel spreker


  Dat … en nog veel meer!

huwelijksceremonie
 

 

Hoe gaat dit praktisch in z’n werk?

 • We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wie zijn jullie, hoe ziet jullie dag eruit, wat verwachten jullie van de ceremonie? Ik luister graag naar jullie wensen en vertel jullie hoe ik te werk ga. Voelen we een klik? Super … dan gaan we samen verder aan het werk om een zalig moment te maken van jullie ceremonie. 

 • Vervolgens krijgen jullie je digitale persoonlijke gelukskit. Hierin vind je alle elementen van een ceremonie. Per onderdeel krijg je een video of audiobestand van mij met heel wat uitleg, informatie en inspiratie. En jullie krijgen ook een notebook. Daarin kunnen jullie voor jullie ceremonie keuzes en notities maken. Hiervoor krijg je ruim de tijd.

 • Vervolgens ga ik met jullie notities aan de slag en werk ik een eerste script uit voor jullie ceremonie. Ik verwerk alle elementen en zorg dat alles een mooi geheel vormt.

 • We gaan verder met een gesprek bij jullie thuis. Dan bekijken we samen jullie notebook en stel ik jullie mijn script voor. En ik leer jullie natuurlijk nog wat beter kennen.

 • Na het gesprek pas ik het script aan waar nodig. Resultaat: een scenario waar jullie je helemaal in kunnen vinden en waar je kriebels van in de buik krijgt. Het “ik-kan-niet- wachten-tot-het-zover-is”-gevoel!

 • Jullie krijgen van mij ook nog een korte vragenlijst. Daarin bevraag ik jullie over wie jullie zijn, hoe jullie elkaar zien, welke leuke en minder leuke momenten jullie al meemaakten. Zo leer ik jullie nog wat beter kennen.

 • Daarna mogen jullie de ceremonie helemaal loslaten. Ik werk het script verder uit. Ik contacteer jullie sprekers en volg hun speechen mee op. Want we willen natuurlijk geen 4 keer het zelfde horen. Ik werk kleine, fijne verrassingselementjes uit die een ongedwongen touch geven aan de ceremonie. En ik schrijf natuurlijk jullie verhaal uit met teksten waarmee ik heel de ceremonie aan elkaar lijm. Jullie geluk vormt daarbij de rode draad.

 •  In de week voor jullie huwelijksdag horen we elkaar nog even via een videogesprek.  Ge woon om te horen hoe het met jullie gaat en eventueel nog wat laatste dingen af te spreken. Ook tussendoor mag je me trouwens altijd bellen of mailen met vragen.

 • Op jullie huwelijksdag neem ik de ceremonie helemaal in handen. Ik verwelkom jullie gasten en leid iedereen op een rustige manier doorheen de ceremonie.

 
 

 
 

Soms heb je van die momenten – je kent ze wel. Van die momenten die een zindering door je heen laten gaan. Een trilling van geluk. De trilling duurt niet lang, maar de zindering zindert nog lang na. Als je jaren nadien aan dat moment terugdenkt, voel je de zindering nog nawerken. Zo’n moment … daar ga ik voor.

 Ben jij klaar voor zo’n moment? Verdient jouw huwelijk een moment van zindering?


 
 

Dit zeggen Liselotte en Anthony

Op onze ceremonie was het van begin tot einde genieten. Eva's stem is heerlijk om naar te luisteren. Daarnaast is zij ook een ongelofelijk warm en lief persoon. Het was zo een mooie verrassing om naar al onze sprekers te luisteren.

We zouden het zo opnieuw doen, met Eva. Haar woorden. Haar zijn. Het was magisch. 

 

Een persoonlijke ceremonie van Woorden van Eva

bohemian wedding.jpg

~ een vrijblijvend kennismakingsgesprek

~ een digitale persoonlijke gelukskit, met informatie en inspiratie per onderdeel + jullie eigen notebook

~ een uitgewerkt script

~ een gesprek bij jullie thuis

~ een korte vragenlijst

~ een videogesprek

~ begeleiding van jullie sprekers

~ een persoonlijke ceremonie helemaal op jullie maat, volgens jullie wensen

~ een professionele spreker tijdens jullie ceremonie

~ de kans om dit stukje van jullie dag volledig los te laten en te weten dat het goed komt

~ een zalig rustmoment op jullie dag

~ een doosje met alle teksten

 Kortom: een moment van zindering dat jullie altijd zal bijblijven.

Klik hier en ontdek de prijs van dit pakket.