Een brede blik verruimt het denken

Een creatieve generalist, dat ben ik. Een wat? De titel maakt niet uit. Ik doe gewoon graag veel. En gevarieerd.

Dat houdt me alert, on top of things, in the flow.

 

WoordenvanEva-15.jpg
 

Heldere teksten

Als communicatiemanager en sociaal-cultureel agoog werk ik al heel mijn carrière op de grens van taal en welzijn. Ik werkte 15 jaar in het socio-culturele werkveld. Zo was ik jaren actief bij Bednet en werkte ik in 2018-2019 mee aan het STOS-project (Samen Tegen Onbetaalde Schoolfacturen). Ik verzorg nu nog de communicatie voor dit laatste project. Daarnaast ben ik freelance schrijfdocent bij Creatief Schrijven vzw. Ik ben ook redacteur bij Wablieft vzw, waarbij ik teksten van organisaties herschrijf in heldere taal.

Ik mocht de voorbije jaren al heel wat mensen begeleiden in hun weg naar heldere taal. Zo vormde ik bijvoorbeeld alle medewerkers van OVAM, een heel aantal personeelsleden van stad Gent en onlangs ook een groep directeuren en schoolmedewerkers van College Onze-Lieve-Vrouw ten Doorn in Eeklo.

Zoek je hulp voor de helderheid van jouw teksten? Of geïnteresseerd in een vorming? Contacteer me!

 
 
 

Toneel

Ik ben opgegroeid in het theater. Bij toneelgroep Talkatief in Edegem. Sinds 2018 speel ik opnieuw. Deze keer bij theatergroep Vooruit in Deinze. Elk jaar dompel ik me onder in een personage. Heerlijk vind ik het!

  • mei 2018: Bal van de Pompiers

  • oktober 2018: Louise in “Steel Magnolia’s” van Robert Harling, in regie van Judith Verzele

  • januari 2019: Vicky in “Orpheus” van Tennessee Williams, in regie van Koen De Ruyck