Creëer de mooiste afscheidsvieringen 

Wil jij als professional aan de slag met afscheidsvieringen?

Wil je met impact en gevoel een verhaal vertellen?

Een afscheidsviering uitwerken en begeleiden is niet evident. Want je krijgt maar 1 kans. Het moet meteen goed zijn. Bovendien krijg je te maken met emoties van anderen maar ook van jezelf. 

Een afscheidsviering is een bijzonder moment. Het is een kantelmoment tussen de hectiek net na het overlijden van iemand die je graag ziet en de rest van je leven. Een mooie en persoonlijke viering maakt een verschil. Maar daar loopt het vaak mis. Al te vaak zijn afscheidsvieringen zwaar, formeel en onpersoonlijk. En dat is jammer!

Onze maatschappij heeft dus nood aan mensen die op een warme en persoonlijke manier willen helpen om van het moment van afscheid een mooi en warm moment te maken.

Herken  jij dit?

Je wil graag afscheidsvieringen uitwerken maar 

 • je weet niet hoe eraan te beginnen en voelt je onzeker of je dit wel kan
 • je kent de sector niet of je hebt geen overzicht van de verschillende spelers
 • je hebt schrik dat je je emoties niet onder controle kan houden

Een verhaaltje voorlezen kan toch iedereen? En bij een afscheid zetten we toch gewoon wat teksten, foto's en muziek achter elkaar? Et voila!

Was het maar zo makkelijk. Om een echte mooie afscheidsviering te krijgen, heb je wel wat meer nodig. 

In deze cursus leer ik jou alle kneepjes van het vak. Dit is bovendien de enige cursus in Vlaanderen die zich toespitst op afscheidsvieringen. Uit ervaring weet ik namelijk dat spreken bij afscheid anders is dan spreken bij geboorte of huwelijk. Want bij afscheid komen er heel wat emoties naar boven. Je moet de juiste toon vinden en weten waar families in rouw nood aan hebben. 

Om jou daarbij te helpen, maakte ik een cursus die jou klaarstoomt om in de afscheidswereld aan de slag te gaan. 

Spreken bij afscheid.

Vol vertrouwen een persoonlijke afscheidsviering uitwerken en begeleiden.

De cursus "spreken bij afscheid" helpt je om meer vertrouwen te krijgen en geeft je een stevige duw in de rug.


 • Je krijgt inzicht in de uitvaartsector met z'n verschillende spelers.
 • Je leert over de verschillende elementen van een viering en hoe ze in te vullen.
 • Je krijgt tips en tricks over de verschillende fasen die horen bij het uitwerken van een viering.
 • Je leert over hoe je omgaat met families in rouw.
 • Je krijgt tips over hoe je met je eigen emoties kan omgaan. 

Waarom volg je deze cursus?

Zicht op de sector

De uitvaartsector is een bijzondere sector. Heel gesloten maar ook heel divers. Door deze cursus te volgen neem jij een serieuze voorsprong. Ik geef je namelijk een uitgebreid overzicht van wie er in de sector actief is. Na de cursus weet je waar jij je in de sector kan profileren. En je krijgt voor jezelf meer duidelijk welke rol jij wil gaan opnemen.


Zo kan je na de cursus meteen stappen zetten om aan de slag te gaan voor families die afscheid moeten nemen.  

Een rugzak vol tips

Een afscheidsviering bestaat uit een aantal elementen.

Maar een mooi verhaal opbouwen doe je niet door simpelweg al die elementen achter elkaar te zetten. Daar heb je meer voor nodig. In deze cursus krijg je tips en tricks over hoe je dat aanpakt. Hoe schrijf je een verhaal? Je leert hoe je kan schrijven zonder dat het een opsomming wordt van data uit het leven van de persoon die overleden is. 


Met al die tips heb je een stevige rugzak om nadien meteen aan de slag te gaan. 

Weg met de stress

Spreken voor publiek, het staat hoog op het lijstje van angsten van mensen. Zeker bij afscheid kan die stress wel eens toeslaan. Want je hebt maar 1 kans en je wilt het goed doen natuurlijk. En die stress houdt je nu misschien tegen om er echt voor te gaan? Of misschien kan je daar nog extra tips gebruiken?


We gaan in de cursus aan de slag met die stress. En ja, we gaan de stress ook voelen. Bij het huiswerk bijvoorbeeld. Maar dat is deel van het proces. En nadien ben jij beter gekampt tegen de stress als het er echt toe doet.

Inzicht in je emoties

Bij een afscheid komen uiteraard veel emoties naar boven. Als afscheidspreker wordt je geconfronteerd met het verdriet van families. Maar waarschijnlijk ben jij zelf ook een gevoelig mens? Dus wat met je eigen emoties? Ga je dat wel aankunnen? Ga je zelf niet in tranen uitbarsten tijdens een viering? Geloof me, ik had exact dezelfde angst toen ik als afscheidspreker begon. 


Ik leer je in deze cursus hoe je met die emoties kan omgaan. Zo kan jij met vertrouwen de sprong als afscheidspreker maken.  

Deze cursus is voor jou!

 • Je bent al aan de slag als ceremoniespreker voor andere momenten, zoals huwelijk of geboorte. Maar je wil ook graag iets betekenen voor mensen die afscheid moeten nemen.
 • Je bent een begrafenisondernemer (in spé) of je werkt in de uitvaartsector en wil graag leren hoe je een persoonlijke afscheidsviering kan uitwerken.
 • Je werkt (sporadisch) als afscheidspreker maar je kan nog tips gebruiken.
 • Je hebt geen ervaring als spreker maar je voelt al een tijdje dat je graag iets wil betekenen voor mensen die afscheid moeten nemen.
 • Je hebt interesse in de uitvaartsector en wil graag ervaren wat een afscheidspreker zoal doet.
 • Geen van deze. Het interesseert je gewoon.

Is jouw situatie nog anders en heb je interesse? Weet je niet zeker of deze cursus voor jou is? Kom naar het gratis infomoment of mail me op eva@woordenvaneva.be

Dit zeggen deelnemers over de cursus

Annelies

Ontrafeld

Voor wie wil instappen in de sector is jouw ervaring goud waard.

Het is heel duidelijk dat jij weet waarover je spreekt, niet alleen met kennis van zaken maar met hart en ziel.


Je gaf heel wat praktische tips vanuit je ervaring die ik als beginneling waarschijnlijk anders had gedaan maar nu kan vermijden. 


De cursus zet me aan het denken over afscheid nemen en op welke manier dat kan.

Sophie


Overzichtelijk en helder.

Voor mij geeft deze cursus een goed inzicht in wat je mag verwachten als spreker bij afscheid. Ik heb er meer vertrouwen in gekregen dat het mij op termijn wel zal lukken. Op mijn manier.


Dankzij de cursus heb ik de knoop doorgehakt en wil ik absoluut in de uitvaartsector aan de slag.

Isabelle

House of Bells

Na de les zei ik tegen m'n man "oh, zo interessant".

Een heldere en duidelijke cursus. Het geeft zin om alle inzichten mee te nemen in mijn huidige werk omtrent afscheid en rouw. 

Je hebt ook een heel aangename uitstraling en stem, dat maakt het dubbel zo fijn om te volgen. 


Mede door jouw cursus ervaar ik dus nog meer drive om aan de slag te gaan met afscheids- en herinneringsdiensten. Er bestaat natuurlijk ergens een samenhang met de aanpak van huwelijksceremonies maar dat neemt niet weg dat ik heel wat dingen bijleerde om te kunnen toepassen in de afscheidscontext.


Kortom: boeiende inhoud en een goede uitwerking van je cursus. Zeker en vast een meerwaarde binnen het afscheidslandschap.

Wat leer je in deze cursus?

7 modules met in elke module

 • 1,5 uur videoles, mooi opgedeeld in blokken van 20 minuten
 • 1 opdracht waar je zelf mee aan de slag gaat
 • een handboek met een samenvatting van de lesinhoud

1

Module 1: de uitvaartsector

In deze module kijken we naar de hele uitvaartsector. Welke spelers zijn er allemaal? Wat is jouw plaats als afscheidspreker? En hoe zien we de sector veranderen in de toekomst? 

2

Module 2: de afscheidsviering

Om te weten hoe je een viering uitwerkt, moet je eerst weten wat de functie van zo'n viering is. We kijken ook naar de verschillende elementen in een afscheidsviering. En je krijgt tips over hoe je van dit alles een mooi samenhangend geheel maakt. Wat is de volgorde in een viering, hoe werk je met een draaiboek, wat zijn vaste elementen ... het komt allemaal aan bod. 

3

Module 3: het voorbereidend gesprek

Met deze module duiken we in het echte proces wanneer je een afscheidsviering uitwerkt. Het voorbereidend gesprek met de familie is daarbij een eerste stap. We kijken naar de functie van dit gesprek en hebben het over communicatiestijlen. Je krijgt praktische tips over hoe je zo'n gesprek aanpakt en wat de valkuilen zijn. We lichten ook enkele bijzondere cases toe, bijvoorbeeld een gesprek met iemand die palliatief is. 

4

Module 4: het verhaal schrijven

In de vorige module ging het over alle input die je van families krijgt. Maar wat doe je daar nu mee? Hoe schrijf je met al die input een samenhangend verhaal? Waar moet je rekening mee houden, hoe zorg je voor een logische opbouw en hoe kan je je verhaal een diepere laag geven? Eens je tekst geschreven is, zit het er nog niet op. Je hebt nog een aantal dingen te doen. Ook dat komt aan bod. 

5

Module 5: het verhaal vertellen

Je verhaal is geschreven. Dan komt het moment suprême ... de viering zelf waarbij jij je verhaal gaat vertellen. En dat is veel meer dan een tekst lezen. We kijken in deze module naar een aantal algemene presentatietechnieken en vertalen die naar het spreken bij afscheid. Praten voor publiek brengt stress mee. Hoe ga je daar mee om? Ik geef je praktische tips die je meteen kan toepassen. 

6

Module 6: jij als spreker met al je emoties

Emoties zijn een belangrijke factor bij afscheidsvieringen. In deze module onderzoeken we emoties, van onszelf en van mensen in rouw. Je krijgt tips over hoe je met die emoties kan omgaan in de verschillende fasen van het proces. En we hebben het over emotionele besmetting en zelfzorg. Hoe hou je de job van afscheidspreker draaglijk voor jezelf?

7

Module 7 : je verdere stappen als afscheidspreker

In de vorige modules leerde je alles over de verschillende fasen van een afscheidsviering. Hoe ga jij er nu verder mee aan de slag? Wat zijn jouw volgende stappen? En wat is jouw stijl als afscheidspreker? Ik geef je ook inzicht in de financiële kant van spreken bij afscheid. En je krijgt nog een aantal praktische tips.

Op 4 oktober 2021 start ik met een nieuwe groep.

Alle data en praktische info vind je onderaan bij de veel gestelde vragen.

Bonus

 3 extra bonussen

Je krijgt in deze cursus veel info, tips en tricks, voorbeelden vanuit mijn persoonlijke ervaring. 

Maar je leert natuurlijk het best door die info ook zelf toe te passen. 


Daarom krijg je 3 extra bonussen.

Hiermee krijg je de kans om zelf aan de slag te gaan. Maar ook om persoonlijke feedback te krijgen van mij. Bovendien maak je ook kennis met de andere deelnemers en leer je van elkaars ervaringen. 

Bonus 1
persoonlijke feedback

Per module krijg je een opdracht die je in de week van de module afwerkt.


Je huiswerk zet je in een beveiligde map in dropbox. Niemand anders kan jouw huiswerk inkijken. 


Je krijgt telkens persoonlijke feedback van mij op je opdracht. Op die manier heb je dus niet alleen theoretische input maar kan je alles ook meteen integreren en inoefenen.


Het huiswerk kan je nadien meteen gebruiken wanneer je een eerste viering uitwerkt.

Geraldine

Het huiswerk was ook zinvol. Het is goed om dit al eens echt te doen, het geeft het nodige vertrouwen. Bovendien kreeg ik altijd fijne opbouwende feedback.

Bonus 2
live Q&A-sessie's

Je doorloopt de cursus op eigen tempo en kijkt naar de videolessen wanneer het jou best uitkomt. 


Elke week komt er in de besloten Facebook-groep extra materiaal over de module van die week. Ik por je daar aan om in die week het huiswerk te maken van die bepaalde module.


Maar je krijgt ook de kans om je vragen persoonlijk aan mij te stellen. Dat doen we via drie live online Q&A-sessie's. Zo krijg je een antwoord op al je vragen.

Veerle

Het was heel fijn om met elkaar van gedachten te wisselen, te ervaren hoever de anderen staan in hun kunnen en hun twijfelen, te horen dat we met dezelfde zaken worstelen.

Bonus 3
live dag

Oefenen doe je via het huiswerk dat je per module krijgt. Ook voor de module "het verhaal vertellen".


Maar spreken voor publiek kan je natuurlijk best oefenen met een publiek voor je neus. 


Daarom is er op het einde van de cursus een dag live oefenmogelijkheid. We komen met alle deelnemers samen op een mooie locatie. Daar breng jij een stukje verhaal. Je krijgt meteen ook opbouwende feedback waar je verder mee aan de slag kan. 

Iris

Dat vond ik echt heel fijn. De omgeving was supermooi en het samenzijn zorgde voor inzichten en ideeën.


 Topdagje!Over Eva

Als verhalenverteller bij afscheid help ik mensen om het ondraaglijke een beetje draaglijker te maken. Om van een moeilijk moment iets moois te maken.

Met een achtergrond en jarenlange ervaring in communicatie, presentatie en agogiek combineer ik de nodige skills om dit vak uit te oefenen en anderen er in op te leiden. Sinds 2016 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf Woorden van Eva.

Ik mocht al veel families helpen met het uitwerken van een persoonlijke afscheidsviering. De vele dankbare reacties motiveren me om ook anderen hierin op te leiden. Want een mooi afscheid is goud waard.Mijn stijl: warm, respectvol, rustig

Mijn missie? Zo veel mogelijk mensen helpen om op zo’n persoonlijke manier afscheid te kunnen nemen. Daarom wil ik zoveel mogelijk mensen opleiden in hoe je een afscheidsviering echt persoonlijk kan maken. Want iedereen verdient een mooi afscheidsmoment.

Ik kijk er naar uit om ook jou te inspireren!

Eva

Afscheidsviering

"Eva, bedankt om de afscheidsviering van Greta zo mooi met woorden aan te kleden. 

We zijn allemaal erg onder de indruk van wat je ervan gemaakt hebt: fragiel en krachtig tegelijk, zonder zeemzoete passages en toch veel diepgang en betekenis, niet te veel tekst en niet te weinig. Precies goed. precies zoals Greta het had gewild. 

Ik draag je een warm hart toe."

Dit vinden deelnemers van deze cursus

Ik kan je natuurlijk vertellen waarom ik vind dat deze cursus jou helpt. 

Maar veel beter is het nog wanneer je leest wat anderen van de cursus vinden. 

Leen

inhoudelijk vond ik alles echt mooi uitgewerkt

Ik ben echt heel blij dat ik deze opleiding volgde en heb er heel waardevolle dingen uitgehaald. Ik ben zeker "persoonlijk gegroeid".


De inhoud was voor mij helemaal top, en je brengt het ook allemaal op een mooie, rustige, authentieke manier. Dus heel veel lof!


Ik vond het heel fijn dat je steeds goede samenvattingen meegaf. Dat is heel waardevolle info.


Ik kreeg vertrouwen dat ik dit kan gaan doen en niet nog meer opleidingen nodig heb.

Elke

Fairytale Moments

de cursus bevat alles om je klaar te stomen voor een succesvolle start als afscheidspreker

Door de cursus heb ik de durf om eindelijk te beginnen als afscheidspreker. Zo komt er hopelijk een nieuwe, succesvolle tak in mijn business bij.


Je gaf handige en concrete tips. Het was ook fijn om die via het huiswerk concreet te kunnen toepassen en er persoonlijke feedback op te krijgen. Die feedback was telkens concreet, opbouwend, met goeie tips, respectvol en toch eerlijk. Hierdoor kan ik het huiswerk nu gewoon meteen gebruiken. Ook de interactieve sessies met de groep waren fijn om te doen.

Geraldine

Excellence Weddings

zeer overzichtelijk

Ik heb duidelijke tips gekregen over hoe er aan te beginnen, waar rekening mee te houden enz.


Het huiswerk was ook zinvol. Het is goed om dit al eens echt te doen, het geeft het nodige vertrouwen. Bovendien kreeg ik altijd fijne opbouwende feedback.

Er sterven elk jaar zo'n 110.000 mensen in België. 

Dat zijn dus 110.000 families die afscheid moeten nemen van iemand die ze graag zien.


Als afscheidspreker kan je een verschil maken. 

Je kan van een moeilijk moment iets moois maken. Het ondraaglijke een beetje draaglijker.


Doe jij mee met de rouwrevolutie? Bouw jij mee aan een warme en persoonlijke afscheidswereld?

"

Ann

Voor ons gezin, familie en vrienden was jouw bijdrage bij het afscheid van mijn mama van ontelbare waarde. Hoe je het levensverhaal van mijn mama vertelde met jouw warme stem zal ons altijd bijblijven. Eva, ik kan het niet genoeg zeggen maar we dragen jou in ons hart. 


Maak jij mee een verschil voor mensen die afscheid moeten nemen?

De deuren van de cursus gaan opnieuw open op 16 september 2021 om 12u. 
spreken bij afscheid


online cursus 

1497 euro

 • 7 online modules
 •  3 Q&A-sessie's
 • dag live oefenen
 • toegang tot besloten Facebook groep
 • persoonlijke feedback op je huiswerk
Spreken bij afscheid plus

online cursus + begeleiding bij je eerste viering

1897 euro

 • 7 online modules
 • 3 Q&A sessie's
 • dag live oefenen
 • toegang tot besloten Facebook groep
 • persoonlijke feedback op je huiswerk

+

 • feedback op je eerste geschreven verhaal 
 • begeleiding op locatie bij je eerste afscheidsviering
 • bespreking na je eerste afscheidsviering
regular course

One sentence summary of what they get

$

99

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
Advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 minute private coaching call

Dit vinden deelnemers van deze cursus

Inge

ik voel dat er iets onomkeerbaars is gebeurd, er is iets in mij gekropen, er is een wereld opengegaan


Ik was al lang nieuwsgierig naar of spreken bij afscheid iets voor mij was. Het is moeilijk om een manier te vinden om dat uit te proberen. Deze cursus was daar ideaal voor.

Je krijgt een duidelijk kader, een brede kijk op de wereld van "het afscheid", veel voorbeelden uit de praktijk en de kans om het zelf op een veilige manier uit te proberen.

ik ben heel dankbaar dat ik stap voor stap deze cursus heb kunnen doorlopen en zo mee ben kunnen groeien. Er komt meer bij kijken dan een tekst schrijven en die goed brengen.

Ik heb nu meer vertrouwen om de stap te zetten, omdat ik me beter voorbereid voel. Per module werd de "goesting" groter. Per module werd de omvang van de job en ook meteen de mooie impact ervan groter. Per module begreep ik beter wat spreken bij afscheid kon inhouden.

Iris

ik heb de cursus al aangeraden aan anderen

Het was een heel fijne manier van werken. Je kon op je eigen tempo beginnen aan de lessen maar door het huiswerk zat er toch een zeker tempo in dat je volhield. Eva spreekt heel mooi en fijn om naar te luisteren. Ze geeft veel voorbeelden uit de realiteit en is realistisch over wat ze verwacht van de cursisten.

Op korte termijn heb ik leren kijken naar mijn schrijfstijl. Na zoveel jaar werd dat een beetje eentonig. Ik heb leren omgaan met feedback en dat was zeker een eye-opener.

De feedback van Eva is altijd fijn. Ze formuleert het op een opbouwende manier en dat vind ik tof.

Ik heb geleerd dat ik mag geloven in en vertrouwen op mezelf. Deze cursus is een aanrader voor iedereen met het hart op de juiste plaats, voor mensen met een passie voor schrijven en spreken, mensen met empathie en de juiste insteek.

Nathalie

een must als je interesse hebt in de functie van afscheidspreker


Ik vond de cursus schitterend! Logische structuur en aanpak - goede opbouw en evenwichtige delen - nuttige huiswerken - duidelijke inhoud.

Ik wou weten of het spreken bij afscheid voor mij was en of ik het echt kon doen. Ik weet nu veel beter waarover het gaat en wat ik kan doen om te beginnen.

Ook op menselijk vlak heb ik leuke open-minded mensen ontmoet die op dezelfde golflengte zitten

He idee achter de cursus is zeer waardevol: een hartverwarmende uitvaartcultuur verspreiden.

Ik raad deze cursus zeker aan  aan iedereen die interesse heeft in de sector. 

Veel gestelde vragen

Wanneer start en eindigt de cursus?

De cursus start op maandag 4 oktober 2021 en loopt tot zaterdag 27 november 2021. Na je inschrijving krijg je een mail met de toegang tot de online leeromgeving en de besloten Facebook-groep.

Kan ik alle modules in 1 keer bekijken?

Nee.  Aangezien we een proces volgen in de opleiding komt er elke maandag een nieuwe module open. Je volgt de lessen van elke module in die week op eigen tempo, wanneer het jou best past. Bedoeling is wel dat je het huiswerk in die week maakt en inlevert om feedback te krijgen. 

Planning

04 oktober: module 1

06 oktober: live Q&A online om 19u30

11 oktober: module 2

18 oktober: module 3

21 oktober: live Q&A online om 19u30

25 oktober: module 4

1 november: geen nieuwe module

8 november: module 5

9 november: live Q&A online om 19u30


15 november: module 6

22 november: module 7

27 november: live dag van 9u tot 16u in Hamme of Gent

Wanneer gaat de live dag door?

Als slot van de cursus komen we een dag samen. We bespreken uitgebreid waar je nu staat en wat je volgende stappen zijn. We oefenen om een verhaal te vertellen. Het wordt een fijne dag waarbij je live kan kennismaken met je medecursisten. 

Dit zeggen deelnemers erover:

 • Echt heel fijn. De omgeving was supermooi en het samenzijn zorgde voor inzichten en ideeën. (Iris)
 • Super! Heel goed dat we elkaar hebben mogen ontmoeten en vooral dat wij ons verhaal hebben verteld en naar dat van de anderen hebben geluisterd. Heel efficiënt en heel verrijkend. (Nathalie)
 • Zeker een meerwaarde. Naar mijn gevoel ook te kort. (Inge)
 • Dat was een heel fijn moment: de kennismaking (we kenden elkaar precies al wel veel langer), ons verhaal vertellen en het verhaal van de anderen beluisteren, horen hoe we allemaal twijfelaars zijn, plannen maken voor de toekomst, een drempel over gaan en ... een prachtige locatie leren kennen en lekker gegeten samen. Topdagje! (Veerle)

Deze dag vindt plaats op 27 november 2021 van 9u tot 16u in Hamme of Gent. 

Wat heb ik nodig om deze cursus te kunnen volgen?

Je hebt enkel een computer, een Facebook-account en internetverbinding nodig om aan deze cursus deel te nemen. En een warm hart voor mooie afscheidsvieringen natuurlijk!

Hoeveel tijd voorzie ik best om deze cursus te volgen?

Zorg dat je voldoende tijd hebt om met de cursus bezig te zijn. Reken op gemiddeld 1,5 uur videoles en 1 uur huiswerk per week. Bij sommige modules is het huiswerk uitgebreider en reken je best op meer tijd. Voor module 5 krijg je daarom ook 2 weken de tijd om het huiswerk te maken. 

Kan ik na de cursus nog terugkijken naar de video's?

Ja, dat kan! Je hebt tot 31 januari 2022 toegang tot het online leerplatform. 

Ik ben niet zeker of deze cursus voor mij is.

Twijfel je of deze cursus iets voor jou is? Geen probleem. Ik heb 3 tips voor jou!

 1. Lees hierboven de testimonials van eerdere deelnemers. Zij volgden de cursus en vertellen over hun ervaringen. Je zal merken dat ze andere achtergronden hebben. Sommige van hen hadden al ervaring als ceremoniespreker voor huwelijken, sommige hadden totaal geen ervaring. Iemand had al ervaring met afscheidsvieringen, iemand had interesse in de uitvaartsector maar geen ervaring. 
 2.  Volg je gevoel. Leg de stemmetjes in je hoofd het zwijgen op en luister naar je gevoel. (oké, dit is niet zo'n makkelijke tip, ik weet het. Maar wel de moeite om eens te proberen). Heb je een goed gevoel bij wat je hierboven allemaal leest? Dan is deze cursus voor jou!
 3. Kom naar de gratis online infosessie op donderdag 16 september om 12u. Ik vertel je dan alles wat je wil weten over de cursus. En je kan kennismaken met mij. Ben je er live bij? Dan kan je ook meteen je vragen stellen via de chat. En je kan je meteen inschrijven. Om de deelnemers goed te kunnen opvolgen, werk ik met een kleine groep van maximum 6 personen. Kan je er niet live bij zijn? Schrijf je toch zeker in. Je krijgt nadien de opname van de infosessie.  

Toch nog vragen? Mail mij gerust op eva@woordenvaneva.be en ik bespreek het graag met jou. 

Kan ik in 2 keer betalen?

Ja, dat kan! 

spreken bij afscheid 

 • 1x 1497 euro 
 • 2x 800 euro: betaling bij de start en na 1 maand.

spreken bij afscheid plus

 • 1x 1897 euro
 • 2x 997 euro, betaling bij de start en na 1 maand.

De bedragen zijn exclusief 21% btw.

Je krijgt automatisch een factuur. Als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) kan je deze indienen als kost voor je bedrijf.

Welkom!

Jij leidt je eigen concurrenten op???  Deze vraag krijg ik regelmatig wanneer ik over mijn cursus vertel. Maar zo voelt het voor mij helemaal niet. Ik ben oprecht blij dat ik mijn kennis en ervaring kan delen met mensen die mee willen gaan voor een warm afscheid. 


Ik wil zo veel mogelijk mensen helpen om op een liefdevolle manier afscheid te kunnen nemen. En dat kan ik niet alleen! 


Welkom dus. Ik kijk er naar uit om met jou kennis te maken en aan de slag te gaan!Lieve groet


Eva

Woorden van Eva

   |     |      |   Contact