Adieu Chaleureux - een warm afscheid

In november 2020 brachten muzikant Jonas Veirman en ikzelf 4 keer Adieu Chaleureux.

Een warm troostmoment voor iedereen die afscheid moest nemen van een geliefde. Met mooie woorden en muziek.

Omdat afscheid nemen in corona-tijden moeilijk is.


Gedichtenbundel Adieu Chaleureux

Speciaal voor Adieu Chaleureux schreef ik gedichten over verdriet en afscheid. Ik heb ze nu samen gebracht in een gedichtenbundel.

“Ik kocht je gedichtenbundel voor een collega wiens papa overleden is deze week. Hij was er heel erg door geraakt. Je doet mooi werk. ”

—    SILVIA

“Ben er oprecht erg blij mee. Ik zal het koesteren. Erg mooi!”


—    KATRIEN

Kan jij ook warme woorden gebruiken? Of ken je iemand die er nood aan heeft?

Adieu Chalereux

Voor 10 euro krijg je een e-boek met 12 originele en unieke gedichten. Wil je de gedichten liever horen? Ik heb ze speciaal voor jou ingelezen. Volg gewoon de link in het e-boek.

Benieuwd naar de gedichten vooraleer je de bundel koopt? Luister dan naar Adieu Chaleureux. Elke editie heb ik er eentje voorgelezen. Of luister hiernaast naar een voorproefje.

Interesse?

Klik hieronder en na betaling krijg je de gedichtenbundel meteen in je mailbox.

Woord en muziek tijdens een afscheids- of herdenkingsvieringMet warme woorden en muziek vertellen we het verhaal van jouw geliefde. We creëren een rustgevend moment waarbij woord en muziek elkaar versterken en de emoties begeleiden. Als een zacht dekentje dat je hart verwarmt. Als een warme omhelzing die je steunt in moeilijke tijden. De woorden vertellen het levensverhaal, de muziek vult aan. Op elkaar afgestemd, in elkaar overgaand, als een sterk geheel. Een bijzonder moment van afscheid of herdenking. Ik werk hiervoor nauw samen met Jonas. Maar je kan ons ook apart vragen voor een mooi, warm en persoonlijk afscheid.